Linda Pinda

Linda B. Børresen, aka Linda Pinda (f.1977) bor og jobber som kunstner i Sandefjord.  Hun har atelier og arbeidsplass i et større kunstnerfelleskap og tilbringer mesteparten av tiden sin der.

 

 

kunstner-dummy-profilbilde

MER OM Linda Pinda

Linda er selvlært, hun jobber med store lerret og utforsker stadig nye teknikker. Hun liker sterke uttrykk og med kombinasjonen av spraymaling og oljemaling får hun frem livlige og humoristiske motiver, samtidig som hun også uttrykker alvor og ettertanke.

Linda finner nok mye inspirasjon i det daglige, i folk og i sosiale medier men kanskje mest i 80/90 talls rock. For hun liker å ha høy musikk når hun arbeider med sine bilder,  blant hennes favoritter er Raga Rockers, Sterk naken og biltyveneTalking heads, for å nevne noen.

Det var i 2014 at Linda fant tilbake til sin kunstneriske side, og hun har siden det utviklet seg både teknisk og visuelt. I 2019 gikk hun fra å kun male med oljemaling til å kombinere teknikker, (les: mixedmedia)  det var også da hun startet å signere med «Linda Pinda»

I dag har Linda en helt egen og lett gjenkjennelig «strek»  som får de fleste til å stoppe opp å betrakte bildene hennes.

Linda har drevet galleriet «Vårt Galleri» i perioden 2018-2020 sammen samboer og kunstnerkollega  Tor-Arne Høili.

Hun har deltatt på flere fellesutstillinger og hatt flere solo utstillinger rundt om i Vestfold.

 

 

UTSTILLINGER

2021
Longstreet Gallery i Tønsberg
2021
Kunstkollektivet- Krutthuset i Stavern
2020
Pasiros Sandefjord
2019
årlige kunstutstillingen til Lions Club Tønsberg.

MIN KUNST

Artikler med Linda Pinda

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.