Nikolett Molnar

Nikolett Molnar har elsket å tegne, og male siden hun var bitte små. Nikolett er inspirert om filmer, og tegnefilmer, samt forskjellige kulturers folklore fra over hele verden. 
Hennes favorittarbeidsverktøy er akrilmaling, fordi hun elsker å benytte av fargene på en enorm intens-måte. 

kunstner-dummy-profilbilde

MER OM Nikolett Molnar

Nikolett Molnar aka Molnart er født i Ungarn i Budapest (1993). Nikolett har elsket å tegne og male siden hun var bitte små. I barn-og ungdomskolen vant hun fine premier i forskjellige tegnekonkuranser. Nikolett gikk på videregående skole som var spesialisert i kunst. Derfra fikk Nikolett fagbrev som animasjons-og filmsskaper. Men etter videregående skole tok hun en lang pause med tegning og maling. 
Fra 2017 begynte Nikolett å finne igjen hennes glede i tgening å maling. Inspirasjoner hentes fra om filmer, og tegnefilmer, samt forskjellige kulturers folklore fra over hele verden. Hennes favorittarbeidsverktøy er akrilmaling, fordi hun elsker å benytte av fargene på en enorm intens måte hva som hun kaller det Crunchy-farger. 
Nikolett er svært interessert i POP-ART, expressionism, impressionism og surrealisme. 

UTSTILLINGER

Artikler med Nikolett Molnar

  • =Prikkart - Vårutstilling 2023

    Velkommen til «=Prikkart» – vårutstilling 2023, der overskuddet av alt salg går uavkortet til Stiftelsen Erlik. 18. mars - 2. april.

    Mer
Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.