Richard Johnsen

Født 1967. Født og oppvokst på Bangsund. Flyttet til Oslo 1986 og har vært bosatt der siden. Utdannet på Høgskole og innenfor datateknologi og ledelse. Har jobbet siden slutten av 1990 som prosjektleder og rådgiver innenfor digitalisering og Informasjonsteknologi. Har drevet med tegning og pennestrøk hele livet, mens maling og farger først ble tatt i bruk i 2022. Vedkommende har ingen formell kunst utdanning, men har lært ved prøve og feile metoden.

kunstner-dummy-profilbilde

MER OM Richard Johnsen

Richard elsker å eksperimentere både med teknikker og verktøy, og jobber mye med sterke farger, kontraster og blikkfang. Han elsker å eksperimentere med både konvensjonelle og ukonvensjonelle verktøy, abstrakt såvel som figurativt og linjer. Richard Johnsen bruker flere ulike teknikker for å få frem både farge, overganger og lys. I all hovedsak males det med Akryl eller blekk på papir, men også noen ganger på lerret.

Bildene blir noen ganger digitalt tilpasset for å få fram riktig farge, lys og dybde. I all hovedsak (med noen unntak) selges bildene som digital print eller Giclée trykk nummerert. Til dette formålet brukes et firma som heter fineartprint.no for å få både riktig kvalitet på trykk og papir. Det gjør at prosessen tar 1-2 uker før de ligger klar, stemplet og signer i din postkasse.

UTSTILLINGER

2022
Virtuelt galleri - Szerlemprojet
2022
Virtuelt galleri visning - Bale Gallery

Artikler med Richard Johnsen

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.